Charlotte rietbergen

Lavender Films is het filmproductiebedrijf van Charlotte Rietbergen. Ik ben een producent met een enorme liefde voor film, beeldende kunst en maatschappelijke verhalen.

In 2020 heb ik mijn studie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (Film en audiovisuele media, HBO Bachelor of Arts) met succes afgerond. Tijdens de opleiding heb ik mijn vaardigheden op het gebied van produceren kunnen uitbreiden bij verschillende programma’s en organisaties, waaronder EenVandaag, VodafoneZiggo en Dutch Avenue. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik mij verder verdiept in produceren en organiseren, door de opleiding Media en Entertainment Management te volgen.  

Sinds 2018 heb ik als freelance productieleider/ uitvoerend producent verschillende films verzorgd waaronder De Erfenis van De Leeuw producties en Dienstmeid #2 van Roxanne Stam in samenwerking met De Verbeelding en de AvroTros. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan als Assistent Producent bij Family Affair Films, waar ik tevens productieleider ben geweest bij de NTR Kort: Leeuwin

Als producent wil Charlotte met Lavender Films de aankomende jaren film producties realiseren die het publiek aan het denken zetten en nagalmen tot lang na de aftiteling. Bekijk alle Lavender Films projecten op de projecten pagina of via de volgende linkjes: De Schoonheid van Nee, De Swarte Krie van de Deelen, Mevrouw van Dalen Wacht, Who’s Dad?!, The Void, Curry uit Varanasi en Quarterlife

Bekijk hieronder de projecten van Charlotte als uitvoerend producent of productieleider: