Elise Ronner

Elise Ronner werkt momenteel in samenwerking met Lavender Films aan de ontwikkeling van haar nieuwste korte film: Yara & Mo en de wisselende zegelkoers. Met haar films wil Elise de grenzen opzoeken door entertainende films te maken met een kritische noot. 

Tijdens haar opleiding ‘Film en Audiovisuele Media’ aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie heeft zij zich gespecialiseerd in de richting regie fictie. Ze heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij Nijenhuis & Co: De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s Van De Overkant (Pim van Hoeve), Levitate Film: ‘Love In A Bottle’ (Paula van Oest), Bind Film: ‘El Houb’ (Shariff Nasr) en Nuts & Bolts: ‘Herman: seriemoordenaar Tegen Wil en Dank’ (Joost Reijmers en Thomas van der Ree). 

Voor haar eerste Lavender Films productie Curry uit Varanasi werkte Elise opnieuw samen met de twee schrijvers waarmee zij in 2019 deelnam aan 48h film festival Rotterdam: Salomé van Grunsven & Bart Jakobs. De film onder regie van Elise won in de categorie ‘beste script’ en werd genomineerd in de categorie ‘beste regie’.

Vanaf september 2020 werkt Elise als zelfstandig ondernemer voor haar bedrijf ELMARO Film. Met haar goede communicatie, creatieve invalshoeken en positieve instelling weet zij elk project tot een succes te maken!