Say My Name

Roxanne Stam / Post-productie (verwacht zomer 2022)

Wanneer Milany (18) op haar verjaardag plots geconfronteerd wordt met een Instagram bericht van haar vader die ze nooit gekend heeft, houden haar vriendinnen Milany met humor, wijze raad en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, op de been.

Via workshops scenario schrijven en acteren zal filmmaker Roxanne Stam met Abenaa Bafour, Iza Ilahi, Demi van der Kust en Rujayna Wolf, toewerken naar de realisatie van deze korte coming of age film waarin zij zelf ook de hoofdrollen zullen vertolken. Vertrekkend vanuit eigen verhalen schrijven de jonge stadse vrouwen met Roxanne Stam het scenario.

Nieuw talent de handvaten aanreiken om zo nieuwe, eigen meerstemmige & urgente verhalen de Nederlandse filmsector in te brengen is het primaire doel van ons project. Zo brengen wij het project direct bij de doelgroep middels filmvertoningen met gratis workshops voor jongeren die zelf verhalen willen vertellen middels film en een Q&A met de makers. 

Say My Name is een meerstemmig verhaal vertrekkend vanuit eigen verhalen verteld en vertolkt vanuit de doelgroep.

Regisseur Roxanne Stam: “Ik wil graag een eerlijke afspiegeling van de ervaringen brengen van deze vier jonge sterke vrouwen in de stad. Eentje waarin eenieder zich gezien voelt, voortvloeiend uit een empowering proces vol met schrijfopdrachten en improvisaties.”

producent


scenario

 

 

 

regie
dop

cast

Lavender Films 
On The Rox

Roxanne Stam
Rujayna Wolf
Abenaa Bafour
Iza Ilahi
Demi van der Kust 

Roxanne Stam 
Seretse Fulani

Rujayna Wolf 
Juda Goslinga
Abenaa Bafour
Iza Ilahi
Demi van der Kust 
Lexter Woodley 

mede mogelijk gemaakt door: